Onze plannen

EEN BETERE

TOEKOMST

Om kinderen naar school te laten gaan, heb je allereerst bewustwording nodig. En daaropvolgend een mentaliteitsverandering. Maar ook op praktisch gebied moeten er mogelijkheden zijn. Want als de kinderen naar school gaan, vallen ook werkende handen weg, die ervoor zorgen dat je in je levensonderhoud voorziet.

HET INRICHTEN VAN HOSTELS VOOR KINDEREN

De Arte Responsible Stone Foundation onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor het bouwen van kinderhostels in Ballikurava, Prakasam. Hierin zouden de kinderen die naar school gaan, kunnen blijven slapen. En dat niet alleen, ze krijgen er natuurlijk ook te eten en begeleiding. Daarnaast zijn er bouwkosten voor de hostels. Ook daarom gaat de stichting verder met funding.

 

 

 

FUNDING OM DE VLEK UIT TE BREIDEN

De komende jaren gaan we ervoor zorgen dat we niet meer afhankelijk zijn van subsidie. Op die manier kan het project Arte Right To Education met steun en onze betrokkenheid blijven bestaan. Mocht dat lukken door goede funding, dan hopen we ‘de vlek verder uit te breiden’, naar andere gebieden met steengroeves. Het volgende projectplan is al geschreven!