Onze mensen

WIJ WERKEN AAN EERLIJKE

STEENGROEVES IN INDIA

Op dit moment bestaat het team van Arte Responsible Stone Foundation uit het bestuur en een ambassadeur. Daarnaast zetten veel mensen vanuit het bedrijf Arte Groep zich in om de projecten/het project van de foundation uit te dragen. Zo werd bijvoorbeeld het Arte for India Festival georganiseerd in 2018 om donateurs te werven voor de Foundation.

ONS BESTUUR

Voorzitter

NIELS VAN DEN BEUCKEN

Niels is voorzitter en grondlegger van Arte Responsible Stone Foundation. Daarnaast is hij financieel directeur van het bedrijf Arte uit Helmond. Niels zet het project voort en onderhoudt en legt contacten die daarbij nodig zijn. Ook spreekt hij met leveranciers en enkele keren per jaar bezoekt hij het projectgebied van Arte Right To Education in India. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met funding en het uitdragen van het verhaal achter de stichting.
SECRETARIS

FROUKJE VAN OSCH

Froukje is secretaris van de stichting. Daarnaast is ze commercieel directeur van het bedrijf Arte uit Helmond. 
Froukje draagt zorg voor de funding en draagt het verhaal van de foundation uit naar klanten. “Ik wil het menselijke verhaal in de keten van grondstof naar granieten blad transparant maken. Met de juiste financiering kunnen we de projecten voortzetten.”
PENNINGMEESTER

JOS VAN DEN BERKMORTEL

Jos is penningmeester van de stichting. Na jarenlang diverse management functies binnen Rabobank te hebben bekleed, is hij nu voorzitter van het bestuur van ZorgboogExtra in Helmond. Jos ziet er voor de Arte Responsible Stone Foundation op toe dat de financiën op de juiste manier worden beheerd. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de jaarrekening van de stichting. Deze wordt ieder jaar op de site geplaatst.

ONZE AMBASSADEUR

Ambassadeur

HERMAN DEN BLIJKER

Herman den Blijker is ambassadeur van de Arte Responsible Stone Foundation. Daarnaast is hij een Nederlandse chef-kok. Naast het runnen van restaurants presenteert hij diverse tv-programma's en heeft hij een kookboek gepubliceerd. Herman zet zich samen met het bestuur in om kinderen in de omgeving van de groeves onderwijs te bieden, zodat ze kans krijgen op een betere toekomst.